Ексклюзиви
середа, 04 листопада 2009 16:35

Матч Україна - Греція не будуть відміняти

Матч Україна - Греція не будуть відміняти

Міністр у справах сім"ї, молоді і спорту Юрій Павленко виключає відміну відбірного матчу чемпіонату світу 2010 року з футболу між збірними України і Греції в Донецьку 18 листопада у зв"язку з епідеміологічною ситуацією в Україні.

При цьому Павленко висловив надію, що матч відбудеться у присутності глядачів з підвищеними запобіжними засобами, зокрема, з роздачею медичних масок і посиленим медичним контролем по аналогії з матчем, який буде проведений в середу в Києві.

"Я вірю, що матч пройде в такому ж режимі за участю глядачів за умови підвищених санітарних вимог", - сказав міністр. Він відзначив, що матчі ЧС-2010 з футболу, згідно домовленостям з УЄФА, не можуть бути скасовані навіть у разі оголошення карантину в регіонах їх проведення.

Оскільки на сьогодні Донецьк і Київ не включені в території, на яких оголошений карантин, матчі в цих містах проходитимуть за участю глядачів. У разі оголошення карантину матчі все одно б відбулися, але без глядачів.

Як повідомляло агентство, УЄФА вважає маловірогідним перенесення футбольних міжнародних матчів через епідемію грипу А(H1N1).

18 листопада повинен відбутися матч збірної України проти збірної Греції в рамках відбірного турніру Чемпіонату світу 2010 року з футболу, а також матч Ліги чемпіонів між футбольним клубом "Динамо" (Київ) та італійським "Інтером" (Мілан).

Футбольний клуб "Динамо" (Київ) має намір роздати глядачам 4 листопада на стадіон ім. Валерія Лобановського в Києві на матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з італійським "Інтером" (Мілан) захисні маски.

За матеріалами Подробности

Зараз ви читаєте новину «Матч Україна - Греція не будуть відміняти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути