неділя, 04 березня 2012 12:59

Матч "Таврії" і донецького "Металурга" сьогодні може не відбутися

Матч "Таврії" і донецького "Металурга" сьогодні може не відбутися

У Сімферополі не справляються зі снігом.

Сьогодні вранці на стадіоні "Локомотив" у Сімферополі співробітники стадіону та представники МВС України займалися прибиранням снігу з газону, бігових доріжок і трибун стадіону. Практично на половині поля лежав сніг, а очищена частина газону неабияк промерзла.

Як повідомляє офіційний сайт донецького "Металурга", делегат ФФУ Микола Курилко з Харкова та суддівська бригада на чолі з Андрієм Кузьміним вивчали можливість проведення гри 21-го туру на засніженому полі.

Делегат ФФУ на ранковій нараді повідомив, що остаточне рішення про проведення матчу буде прийнято сьогодні в 17:00. Нагадаємо, початок матчу попередньо призначений на 18:30. Трансляція запланована на телеканалі "Футбол".

За словами делегата ФФУ, у "Таврії" як резервний стадіон заявлена арена в Севастополі, але ніяких дій з боку господарів майбутнього поєдинку щодо перенесення гри в Севастополь не було зроблено.

Зараз ви читаєте новину «Матч "Таврії" і донецького "Металурга" сьогодні може не відбутися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути