Ексклюзиви
понеділок, 09 квітня 2012 17:20

Матч "Реал" - "Барселона" перенесли

Матч "Реал" - "Барселона" перенесли
Ель Класіко відбудеться на день раніше. Фото: afp.com

Матч 35-го туру іспанської Прімери між "Барселоною" і мадридським "Реалом" пройде в суботу, 21 квітня, тобто на день раніше, ніж планувалося спочатку.

Зустріч на Камп Ноу пройде в суботу, 21 квітня, а не 22 квітня, як планувалося раніше. Початок гри в - 21:00 за київським часом.

Перенесення пов'язане з календарем матчів обох клубів у Лізі чемпіонів: у вівторок, 17 квітня і в середу, 18 квітня, відповідно "Реал" і "Барселона" зіграють у Мюнхені та Лондоні проти "Баварії" та "Челсі", а у вівторок, 24 квітня, і в середу, 25 квітня, відповідно "Барселона" і "Реал" візьмуть "Баварію" і "Челсі" на своїх стадіонах.

Каталонський і мадридський клуби - претенденти на чемпіонське звання в Іспаніі. Після 31-го матчу команда Жозе Моурінью з 79 очками лідирує в таблиці, випереджаючи команду Хосепа Гвардіоли на чотири очки.

Як бачимо, перед Класіко "Реал" буде мати зайвий день відпочинку, і ще на один день більше перед матчем півфіналу Ліги Чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Матч "Реал" - "Барселона" перенесли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути