Ексклюзиви
понеділок, 15 лютого 2010 12:34

Матч "Усіх зірок" НБА встановив новий рекорд

Матч "Усіх зірок" НБА встановив новий рекорд

Збірна Східної конференції виграла у збірної Заходу в матчі "Всіх зірок" Національної баскетбольної асоціації (НБА), який проходив у неділю в Далласі.

Поєдинок в неділю, 14 лютого, на очах рекордної кількості глядачів (108 713 чоловік) завершився з рахунком 141:139 на користь зірок клубів Сходу.

У складі переможців захисник "Майамі" Двейн Вейд набрав 28 очок і зробив 11 передач і 6 підбирань, ставши найкращим гравцем матчу. На рахунку форварда "Клівленда" Леброна Джеймса 25 очок і 5 підбирань, у Кріса Боша з "Торонто" - 23 очки і 10 підбирань. У Заходу найрезультативнішим виявився форвард "Орландо" Кармело Ентоні (27 очок 10 підборів).

Вейда, який брав участь у шостому поспіль матчі "Всіх зірок", вперше визнано MVP зустрічі.

Найцінніші гравців торішнього матчу Кобі Брайант і Шакіл О"Ніл не взяли участі в недільному поєдинку. Брайант відчуває проблеми з лівою щиколоткою, О"Ніл, який вибирається в команду "Всіх зірок" протягом 14 років поспіль і в минулому сезоні змінив "Фінікс" на "Клівленд", цього разу в "зоряний" матч не потрапив.

Тепер Схід збільшив відрив від Заходу в історії протистоянь "Всіх зірок", що веде свій відлік з 1951 року. Рахунок став 36:24 на користь клубів Східної конференції.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Матч "Усіх зірок" НБА встановив новий рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути