понеділок, 18 березня 2013 16:01

Матч "Чорноморець" - "Динамо" перенесли завдяки "справжнім партнерам" Денисова

Матч "Чорноморець" - "Динамо" перенесли завдяки "справжнім партнерам" Денисова
Денисов: "Вітаю, всі спрацювали на відмінно". Фото: donbass-arena.com

Директор телеканалу "Футбол" Олександр Денисов підтвердив перенесення гри "Чорноморець" - "Динамо" з суботи, 30 березня, на неділю, 31 березня.

"У першу чергу, я б хотів висловити подяку донецькому "Металургу", ужгородській "Говерлі" та одеському "Чорноморцю", які пішли нам назустріч і погодилися перенести свої матчі з неділі на суботу. Ми знали, що клубам це було зробити непросто, але вони показали себе справжніми партнерами", - сказав він.

При цьому зазначив, що клуби позитивно відреагували саме на прохання телеканалу.

"Клуби пішли назустріч нашому проханню! З "Динамо" до них ніхто не звертався! Перенесення матчів "Металурга" і "Говерли" відбувся завдяки зусиллям ФФУ, Прем'єр-ліги та телеканалу "Футбол". Ми діяли виключно в інтересах національної збірної України, на яку чекають ключові матчі, і нагнітання обстановки деякими "товаришами" навколо перенесення гри "Чорноморець" - "Динамо" могло нашкодити нашій збірній. Отже можу всіх привітати: ФФУ, Прем'єр-ліга і телеканал "Футбол" спільно спрацювали на відмінно!", - підкреслив Олександр Денисов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Блохін розкритикував календар Прем'єр-ліги через відмову перенести поєдинок киян з "Чорноморцем". Відзначимо, що велика кількість гравців "Динамо" будуть виступати за свої національні збірні напередодні поєдинку в Одесі.

Зараз ви читаєте новину «Матч "Чорноморець" - "Динамо" перенесли завдяки "справжнім партнерам" Денисова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути