пʼятниця, 05 вересня 2008 17:15

Маскаєв вийде в ринг проти Хоукінса з перевагою у вазі

Російський боксер-важкоатлет Олег Маскаєв, який 6 вересня проведе бій з американцем Робертом Хоукінсом, виявився на 6,8 кілограмів важчим за свого суперника. Вага Маскаєва становить 112,9 кілограма, а вага Хоукінса - 106,1 кілограма, повідомив представник агентства "Артефакт", що займається організацією поєдинку. Зважування відбулося в Москві на Червоній площі, де і пройде суботній бій.

Для 39-річного Маскаєва поєдинок з американцем стане першим після поразки від нігерійця Семюела Пітера. 8 березня 2008 року в мексиканському Канкуні росіянин програв нокаутом і втратив титул чемпіона за версією WBC (Всесвітня боксерська рада).

На офіційній прес-конференції перед боєм з Хоукінсом Маскаєв заявив, що не думає про завершення кар"єри та планує зустрітися з переможцем поєдинку між чемпіоном WBC Пітером і українцем Віталієм Клічком. Цей бій відбудеться 11 жовтня в Берліні.

Маскаєв зазначив також, що наразі він повністю зосереджений на поєдинку з Хоукінсом. Росіянин нагадав, що перемагав американця в 1995 році (нокаутом у четвертому раунді). "Для кожного з нас це був лише четвертий професійний бій в кар"єрі, і з того часу Хоукінс почав битися розумніше", - сказав Маскаєв.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Маскаєв вийде в ринг проти Хоукінса з перевагою у вазі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути