середа, 05 грудня 2007 10:07

Маскаєв відновив тренування

Сьогодні чемпіон WBC у надважкій вазі Олег Маскаєв знову почне підготовку до призначеного на 2 лютого бою проти тимчасового чемпіона цієї організації Семюела Пітера.

З проведенням цього бою до цих пір немає повної ясності. Промоутер Дон Кінг, який відповідає за його організацію, до цих пір не визначився з місцем проведення поєдинку. Спочатку передбачалося, що бій Маскаєв-Пітер пройде на знаменитій арені Madison Square Garden в Нью-Йорку, проте об"єднувальний поєдинок між чемпіоном IBF в надважкій вазі Володимиром Кличко і володарем титулу WBO Султаном Ібрагімовим, який пройде на цій арені 23 лютого, перешкодив цим планам. Згідно одній з умов контракту на бій Кличко-Ібрагімов у попередні тридцять днів перед поєдинком з участю Кличка на даній спортивній арені не повинно бути проведено жодного іншого бою.

За словами промоутера Маскаєва Денніса Раппапорта, після невдачі з Madison Square Garden Дон Кінг відправився до Нігерії на батьківщину Семюела Пітера, сподіваючись організувати поєдинок там, проте ця спроба також закінчилася невдачею, і зараз, всього за два місяці до бою команда Маскаєва так і не знає, де відбудеться поєдинок проти Пітера.

AllBoxing.Ru

Зараз ви читаєте новину «Маскаєв відновив тренування ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути