субота, 27 липня 2013 14:57

Мартіно познайомився з гравцями "Барселони"
10

Фото: ФОТО: fcbarcelona.cat

Призначений на посаду головного тренера футбольного клубу "Барселона" аргентинський фахівець Херардо Мартіно у ніч з п'ятниці на суботу прилетів в Осло, де його команда проводить підготовку до товариського матчу з місцевою "Волеренгою".

Як повідомляється на офіційному сайті клубу, Мартіно вночі прибув в Осло і відразу ж у супроводі спортивного директора Андоні Субісарретою, голови відділу з комунікацій та зв'язків з громадськістю Хаві Мартіном і головою за операціями Емілі Сабаделлою поїхав в готель.

Сьогодні, 27 липня, футболісти "Барселони" і тренерський штаб каталонців познайомилися з Мартіно. Повідомляється, що ніяких тренувальних занять на цей день не заплановано, а до своїх безпосередніх обов'язків новий головний тренер приступить вже після товариського матчу з "Волеренгою", за ходом якого він буде спостерігати з трибуни.

Мартіно змінив біля керма "Барси" Тіто Віланову, який змушений був подати у відставку у зв'язку з рецидивом важкого онкологічного захворювання.

Зараз ви читаєте новину «Мартіно познайомився з гравцями "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути