четвер, 31 травня 2018 20:41

Марокко - Україна 0:0. Сухі нулі у Женеві

Марокко - Україна 0:0. Сухі нулі у Женеві
Збірна України проводить черговий контрольний матч. Фото: Reuters

У контрольному матчі збірна України у Швейцарії на стадіоні "Стад де Женева" зустрінеться з Марокко.

Gazeta.ua проведе онлайн трансляцію матчу.

Зустріч обслуговуватиме швейцарська бригада арбітрів на чолі з 32-річним Урсом Шнідером. Йому допомагатимуть Марко Цюрхер і Вітал Йобін.

Стартові склади:

Україна: П'ятов, Караваєв, Кривцов, Бурда, Матвієнко, Степаненко, Ярмоленко, Зінченко, Коваленко, Коноплянка, Селезньов

Запасні: Бойко, Лунін, Бутко, Малиновський, Марлос, Соболь, Сидорчук, Шабанов, Лук'янчук, Шапаренко, Бесєдін

Марокко: Мунір, Бенатья, Саісс, Та Кошта, Мендільо, Беланда, Ель-Ахмаді, Амрабат, Буссуфа, Зіех, Бутаіб

Перший тайм

3' Коноплянка сфолив проти суперника поблизу штрафного майданчика. Подача марокканців не завершилася успіхом.

8' Першу атаку провели українці: Зінченко відпасував на хід Ярмоленку, який хитрим фінтом хотів обіграти опонента і продертися в штрафний, однак захисник розгадав задум півзахисника збірної України, після цього Ярмоленко віддав передачу на Караваєва, пас якого у штрафний видався невдалим.

11' Коноплянка навісив у штрафний, голкіпер хотів забрати м'яч, однак не зміг втримати його в руках - м'яч відскочив до Каваленка, удару якого метрів з 15 завадив захисник.

14' Українці тричі поспіль гостро навішували в штрафний, але суперники кожного разу вигравали верхову боротьбу і нейтралізовували загрозу.

15' П'ятов після навісу з лівого флангу не зумів зафіксувати м'яч, який відскочив до марокканця Зіеха - той невдало пробив і м'яч пішов на кутовий.

16' Після подачі кутового моракконцям трохи не вистачило, аби засмутити збірну України.

18' Амрабат обіграв Матвієнко на фланзі і віддав на Буссуфа, який потужно пробив - неточно.

22' Гольовий момент створила збірна Марокко: стійка врятувала збірну України після удару в протихід Зіеха - П'ятов блискуче зреагував на удар.

31' Коноплнка на чужій половині перехопив пас марокканця, віддав гостру передачу на Селезньова, який увійшов у штрафний, але пробив безхитрісно.

35' Зінченко знайшов у штрафному Коноплянку, удар якого метрів з 13 виявився невдалим.

36' Марокканці швидко вибігли в атаку і лише відчайдушна гра П'ятова дозволила зберегти ворота "сухими".

43' Після подачі з кутового у виконанні Коноплянки марокканці в черговий раз виграли верхову боротьбу, на підбиранні першим опинився Караваєв, однак його удар з-за меж штрафного виявився напрочуд невдалим.

Перерва

Другий тайм

Заміни у збірної України: Бесєдін вийшов замість Селезньова, Марлос - замість Ярмоленка, Шапаренко - замість Коваленка.

50' Суперники обережно почали другу половину: видовищний момент виник у центрі поля, де Зінченку суперник елегантно прокинув м'яч поміж ніг.

54' Лікарі надали допомогу Матвієнку, в якого потікла кров з носу. Захисник грає в захисній масці через недавній перелом носа.

56' Коноплянка вивів Марлоса на ударну позицію, натуралізований бразщилець обробив мяч і намагався пробити по воротам, але захисник вступив у боротьбу і натуралізований бразилець опинився на газоні. Арбітр не побачив порушення правил.

58' Коноплянка після пасу Марлоса мав чудову нагоду відзначитися, проте його удар з близької відстані нейтралізував голкіпер. Удар Шапаренко на добиванні виявився неточним.

61' Попередження заробили Зінченко і Беланда після того, як Зінченко грубо зіграв проти Буссуфа і команди пішли стінка на стінку.

68' Після подачу кутового марокканці виграли боротьбу на "другому поверсі", але удар по воротах П'ятова виявився неточним.

71' Марокканці серйозно готуються до Кубка світу і намагаються не поступатися в боротьбі: Караваєву сильно дісталося від суперника, який ногою зачепив голову українця.

76' Шапаренко заробив "гірчичник" за відвертий фол проти суперника. Тут-таки на поле вибіг уболівальник збірної Марокко. Однак стюарди миттєво зреагували і спокійно вивели фаната за межі поля.

77' Заміна у збірної України: замість Коноплянки вийшов Сидорчук.

78' Марокканці небезпечно навісили у штрафну збірної України - Матвієнко виявився спритнішим за Зіеха і вибив м'яч на кутовий.

84' Гольовий момент у Марокко: Зіех прицільно пробив з-за меж штрафного, м"яч зрекошетив від Кривцова і П'ятову довелося проявити всю свою майстерність, аби відвести загрозу.

89' Буссуфа грубо зіграв проти Караваєва, який не приховував болю, однак суперник пішов далі, не звернувши уваги на епізод.

90+1' Після навісу з лівого флангу П'ятов вдало зіграв на випередження і не дозволив марокканцям вирвати перемогу.

Кінець матчу

Після фінального свистка на поле вибігло багато уболівальників, переважно марокканців, збірна яких уперше за 20 років пробилася на Кубок світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як збірна України грала у 2018 році

Збірна Марокко готується до Кубка світу-2018, який стартуватиме в Росії 14 червня.

Зараз ви читаєте новину «Марокко - Україна 0:0. Сухі нулі у Женеві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути