субота, 12 лютого 2011 10:59

Марко Девіч залишається в "Металісті"

Марко Девіч залишається в "Металісті"

Епопея з можливим переходом лідера "Металіста" Марко Девіча в інший клуб закінчилася.

Форвард збірної України продовжив контракт з харків'янами на 4 роки, тобто до 2015-го. Про це повідомив прес-службі "Металіста" президент клубу Олександр Ярославський.

Нагадаємо, у зимове міжсезоння серб з українським паспортом не захотів продовжити контракт з харків'янами на колишніх умовах, після чого його перевели в дубль і не взяли не збори в Емірати. Ярославський заявив, що незамінних гравців немає.

Сам Марко не виключав, що може змінити команду. За даними ЗМІ, на нього претендував цілий ряд команд - київське "Динамо", "Дніпро", "Бірмінгем" і німецькі клуби.

Примирення Девіча з Маркевичем і Ярославським дуже до речі напередодні 1/16 фіналу Ліги Європи, де "Металіст" поміряється силами з "Байєром".

"Я щасливий, що гідний грати в "Металісті". Це наша одна велика сім'я. Я вдячний Олександру Владиленовичу Ярославському, що всі ми пішли на компроміс і знайшли одне, спільне рішення, яке влаштувало всіх. Я радий цій події ще й тому, що ви знаєте, що я себе вважаю харків'янином, мене тут люблять, поважають.

Навряд чи десь ще я б відчував себе так комфортно, як у Харкові. І ніякі гроші не компенсують таке ставлення вболівальників, яке я завжди тут почував. "Металіст" став настільки рідним для мене клубом, що мені було б важко відірвати себе від нього. Тому я дуже щасливий", - цитує Марко прес-служба його клубу.

Нагадаємо, що перший матч між "Металістом" і "Байєром" запланований на 17 лютого в Харкові, о 22.05. Матч-відповідь - 24 лютого в Леверкузені (початок о 19.00 за місцевим часом).

За матеріалами DELFI

Зараз ви читаєте новину «Марко Девіч залишається в "Металісті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути