пʼятниця, 14 січня 2011 12:59

Девіч може повернутися у "Волинь"

Девіч може повернутися у "Волинь"

18 січня "Металіст" відлітає на збори в ОАЕ, проте участь у підготовці до сезону форфарда Марко Девіча (27 років) поки як і раніше під питанням.

Поки що футболіст тренується з дублюючим складом, хоча перед вильотом на збір головний тренер харків'ян Мирон Маркевич збирався переговорити з футболістом і розставити всі крапки над і.

"Так, влітку у Девіча закінчується контракт з "Металістом", а розраховувати на нього в подальшому в зв'язку з цим я, як тренер, не можу, - заявляв Маркевич. - Угоди немає, Марко через три місяці має право піти - і що тоді? Враховуючи все це, немає сенсу робити ставку на цього гравця. Що ж, хай собі тренується з молодіжною командою".

Як повідомляє БЛИК, якщо цієї зими "Металіст" так і не зможе домовитися з Девічем про новий контракт або продати його в Росію, український серб все одно опиниться в одній із команд українського чемпіонату.

Ігрову практику з виплатою зарплати за місяці, що залишилися контракту може взяти на себе луцька "Волинь", яка готова надати притулок Девічу до кінця Чемпіонату.

Саме з "Волині" Девіч свого часу переходив у "Металіст", а у Віталія Кварцяного чудові взаємини з Мироном Маркевичем. За відомостями БЛИК, в 2010 році зарплата Девіча в Харкові становила 600 тисяч доларів на рік.

Раніше головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич прокоментував ситуацію з тим, що Марко Девіч, можливо, залишить команду.

За матеріалами БЛИК

Зараз ви читаєте новину «Девіч може повернутися у "Волинь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути