вівторок, 28 жовтня 2008 15:39

Маркевич прокоментував можливий перехід Коельо до "Шахтаря"

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич коментує інформацію про інтерес "Шахтаря" до голеадора харків"ян Жажа Коельо.

"Коельо - один з лідерів команди і цінний футболіст, але частка Едмара, Валяєва або Слюсаря в наших успіхах не менша. Розраховувати лише на його якості бомбардирів - заняття безглузде, хоч він і забив за нас в новому сезоні 13 голів: дев"ять в чемпіонаті країни, по два в Кубку УЄФА і Кубку України.

Гру "Металіста" визначають командні дії. Також можу сказати, що поки Жажа грає тільки на 60% своїх можливостей. Він ще молодий, ми прагнемо знайти спільну мову спільними зусиллями. Спілкуватися з ним допомагає Едмар, який хоч і бразилець, але, по суті, вже наша людина. При цьому Коельо знає англійську.

Якщо Жажа піде з "Металіста", це, звичайно, стане втратою. Хоча для нас відхід будь-якого гравця основи - серйозна втрата. А відпускати його до "Шахтаря" чи ні - прерогатива президента клубу. На жаль, не все залежить від мене. Останнє слово за керівництвом "Металіста", - підсумував Мирон Маркевич.

sport.oboz

Зараз ви читаєте новину «Маркевич прокоментував можливий перехід Коельо до "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути