понеділок, 12 квітня 2010 15:27

Маркевич переглядає гравців для збірної України коштами "Металіста"

Маркевич переглядає гравців для збірної України коштами "Металіста"

Президент і власник харківського "Металіста" Олександр Ярославський, за згодою якого головний тренер клубу Мирон Маркевич 1 лютого очолив за сумісництвом збірну України, украй незадоволений ставленням керівництва ФФУ до нового керманича національної команди, з яким досі не підписаний контракт.

"Мені незрозуміла умова, яку нібито збираються прописати в контракті: збірна України повинна - підкреслюю, повинна! - Стати чемпіоном Європи, - каже Ярославський. - Думаю, як розсудлива людина, Маркевич навряд чи під цим підпишеться.

У мене є контрпропозицію: я готовий забезпечити будь-який бюджет збірної, який сформує президент ФФУ Григорій Cуркіс, і нехай він знайде під нього тренера, який підпише контракт з гарантією, що збірна України неодмінно виграє Євро-2012.

Це виглядає приблизно так, як якщо б ми зобов"язалися забезпечити влітку 2012 року певну погоду: температуру повітря, швидкість вітру. Не можу зрозуміти, для чого така умова - ставив це питання президентові ФФУ, але відповіді не отримав ".

Тим часом стало відомо, що Маркевич їздить по містах і переглядає гравців для збірної України з футболу за рахунок коштів ФК "Металіст". Про це Харьков.proUA.com повідомили в прес-службі ФК "Металіст" з посиланням на президента клубу Олександра Ярославського.

За словами Ярославського, підготовка до першого матчу збірної України під керівництвом Маркевича, який відбудеться 25 травня в Харкові, погано організована.

"Нічого не зрозуміло - ні де живуть футболісти, ні коли вони збираються, ні хто фінансує, ні хто і за що відповідає. Маркевич зараз мотається, переглядає гравців - всі його перельоти та інше фінансує "Металіст", - зазначив Ярославський.

За його словами, у підготовці збірної України все має бути розписано.

"Усе має бути персонально розписано з найжорстокішою відповідальністю. Поки є головний тренер без контракту, люди, яких він підібрав - і більше нічого", - сказав Ярославський.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «Маркевич переглядає гравців для збірної України коштами "Металіста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути