пʼятниця, 09 квітня 2010 13:03

Збірна України з футболу зіграє з канадцями

Збірна України з футболу зіграє з канадцями

Віце-президент ФФУ Володимир Лашкул розповів про те, в яких містах збірна України зіграє чотири найближчих товариських матчі, а також поділився свіжими новинами щодо спарингів команди Мирона Маркевича на весь найближчий рік.

"Як ви знаєте, перший поєдинок під керівництвом Мирона Маркевича національна збірна проведе 25 травня в Харкові проти литовців, - цитує Лашкула "Команда ". - Після цього 29-го числа у Львові ми будемо приймати збірну Румунії, а 2 червня в Осло поміряємося силами з норвежцями. Матч проти команди Голландії 11 серпня ми проведемо в Донецьку на "Донбас Арені". Далі 3 вересня підопічним Мирона Маркевича належить візит до Польщі, де вони зіграють з командою господарів ".

"Запланований спаринг і на 7-е число, але поки суперника українців у цей день я назвати не можу, тому що переговори ведуться практично з усіма європейськими асоціаціями, чиї збірні не будуть у цей день проводити матчі відбірного турніру Євро-2012, - додав також Лашкул. - Така ж ситуація і з 12 жовтня.

А ось що стосується 8 жовтня, то в цей день до нас завітає збірна Канади. Домовленість щодо цього досягнуто, залишилося поставити підписи під відповідним контрактом. Також відзначу, що 17-го числа відбудеться тільки один офіційний поєдинок - Франція - Сан-Марино, тому не варто виключати, що і в цей день в української команди буде спаринг ".

Додамо, що коло можливих суперників збірної України на 7 вересня та 12 жовтня досить невеликий. Для цього досить поглянути в календар запланованих на ці дати відбірних матчів Євро-2012. Від 7 вересня ігор вільні збірні Північної Ірландії, Естонії, Уельсу, Кіпру та Іспанії, а 12 жовтня - Болгарії, Боснії, а також ... Румунії, Норвегії та Литви, спаринги з якими в цьому році в українців вже заплановані.

За матеріалами Команда, Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Збірна України з футболу зіграє з канадцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути