неділя, 14 вересня 2008 13:23

Марія Шарапова планує повернутися у великий теніс

Марія Шарапова планує повернутися у великий теніс
Марія Шарапова планує повернутися в спорт на початку січня, повідомляють австралійські ЗМІ з посиланням на агента російської тенісистки Макса Ейзенбада.

Зараз Шарапова продовжує відновлюватися після травми плеча, яка достроково завершила її сезон, в американському Фініксі під наглядом відомого фізіотерапевта Бретта Фішера. Якщо реабілітація проходитиме за графіком, повернення 21-річної росіянки на корт відбудеться в Гонконзі, де протягом другого тижня січня пройде виставковий турнір. Після нього в планах росіянки підготовка безпосередньо до Відкритого чемпіонату Австралії, діючою переможницею якого вона є.

Зі слів Ейзенбада, проблеми з правим плечем почалися у Шарапової в 2006 році. Пошкодження м"яза плеча залишалося непоміченим впродовж місяців, поки цього року не почало серйозно боліти. Марія продовжувала грати, на її першу подачу травма вплинула мало, але на другій подачі вона відчувала сильну біль, про що свідчить статистика подвійних помилок. Наприклад, в поєдинку з Євгенією Родіной на "Ролан Гаррос"-2008 екс-перша ракетка світу 17 разів не змогла ввести м"яч у гру.

"Марія вирішила не виходити на корт до тих пір, поки повністю не вилікує плече. Вона більше не збирається грати через біль", - відзначив агент тенісистки.

Шарапова не виступає з початку серпня, через травми пропустила Олімпіаду-2008 та Відкритий чемпіонат США.

"Новости Mail.ru"

Зараз ви читаєте новину «Марія Шарапова планує повернутися у великий теніс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути