пʼятниця, 04 травня 2018 21:35

"Маріуполь" позбавив "Динамо" шансів на чемпіонство

"Маріуполь" позбавив "Динамо" шансів на чемпіонство


Київське "Динамо" зіграло внічию матч чемпіонату України проти "Маріуполя" - 1:1. Гра проходила в Києві.

"Динамо" надто самовпевнено почало гру. Складалося враження, що підопічні Хацкевича знали, що перемога в цьому матчі від них нікуди не дінеться. Пропустивши красивий м'яч від Борячука, кияни увесь перший тайм приходили до тями.

Для перемоги господарям не вистачило однієї людини. Занадто багато боротьби динамівці програли в центрі поля. А якщо згадати, що кожен кутовий "Маріуполя" завершувався ударом або тривалим володінням м'яча гостями, то нічому дивуватися. Якби на полі був Денис Гармаш, маріупольці вели би себе не так зухвало.

Свою найкращу атаку кияни провели в ситуації із незарахованим м'ячем

Від Руслана Ротаня лишилася лише бліда тінь. Коментатори матча лічені рази називали його прізвище. Схоже, Ротань сходить так, як свого часу Олег Гусєв. Олег нібито й був на полі, але ефективність його дій наближалася до нуля.

Натомість набуває впевненості Микола Шапаренко. Ледь не кожна небезпечна атака киян починалася з пасу Миколи. Якщо додати, що хлопець має гарно поставлений удар, то вже в наступному сезоні він може стати одним із лідерів середньої ланки "Динамо" .

Свою найкращу атаку кияни провели в ситуації із незарахованим м'ячем. Схоже, Пиварич дійсно забіг в офсайд. Однак судді не врахували, що м'яч до хорвата дістався після рикошету від захисника гостей. Утім вже в наступній атаці м'яч влучив у руку Шабанову, то причин нарікати на суддівство у господарів немає. Рахунок цілком справедливий.

"Динамо":
Бойко, Бурда, Пиварич, Шабанов, Кенджьора, Ротань, Шепелєв (Мбокані, 46), Шапаренко, Гонсалес (Вербич, 46), Циганков, Беседін.

"Маріуполь":
Гальчук, Яворський, Тищенко, Білий, Тотовицький, Биков, Демірі, Пихальонок (Ігнатенко, 65), Дедечко, Мишньов (Болбат, 86), Борячук (Чурко, 90)

Голи: Борячук, 15, Циганков, 55.
Попередження: Бесєдін, Тотовицький, Мишньов, Болбат

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матч "Динамо" з "Шахтарем" перенесли - названо причину

Відстань між "Динамо" і "Шахтарем" скоротилася до двох балів, але донеччани мають гру в запасі

Зараз ви читаєте новину «"Маріуполь" позбавив "Динамо" шансів на чемпіонство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути