Ексклюзиви
середа, 27 жовтня 2010 14:58

Марангос звалив всю вину на українців за підкуп Євро-2012

Марангос звалив всю вину на українців за підкуп Євро-2012
За справою підкупу членів Виконкому УЄФА під час виборів господаря Євро-2012 стоять українці. Про це в інтерв'ю польському виданню Fakt сказав головний обвинувачувач кіпріот Спірос Марангос.

"Польща не має нічого спільного з хабарництвом у справі Євро-2012. Ви 100% знаходитесь поза цим. За цією справою стоять українці", - заявив Марангос.

За словами футбольного функціонера, він має чимало документів, які підтверджують корупційні махінації, проте оприлюднити їх відмовляється.

"В мене є всі документи, які стосуються підкупу. Однак, про всі подробиці я говорити не можу. Чому я викриваю це саме зараз? Два роки я намагався зацікавити у цій справі УЄФА та пана Платіні. Як доказ - я маю п'ятнадцять листів на адресу європейської футбольної федерації. Жодної відповіді звідти не було. Наприкінці серпня я повинен був вирушити до Женеви на зустріч з функціонерами УЄФА, але останньої миті з незрозумілих причин вона була скасована", - розповів Спірос Мараньос.

Він також повідомив, що має намір передати наявні докази до поліції. "Ці докази дуже серйозні. Найперше з ними ознайомитись поліція. Окрім мене, докази є ще у трьох свідків. Як я кажу, на все є відповідні документи", - підкреслив кіпріот.
За матеріалами 2012ua.net
Зараз ви читаєте новину «Марангос звалив всю вину на українців за підкуп Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути