Ексклюзиви
неділя, 17 жовтня 2010 12:50

Марадона забив два голи для хворого футболіста (ФОТО)
8

Зірка світового футболу Дієго Марадона забив два голи у благодійному матчі між збірними ветеранів Аргентини та Уругваю, повідомляють південноамериканські ЗМІ.
Гра, яка завершилася з рахунком 9:8 на користь аргентинців, відбулася в суботу ввечері в передмісті Буенос-Айреса. У складі альбіселеста на поле вийшли такі гравці як Манкусо, Гойкочеа, Кальдерон, Ганседо, Убеда. Марадона не брав участь у благодійних матчах з жовтня 2008 року, коли був призначений тренером збірної Аргентини. Три місяці тому виконком Асоціації футболу Аргентини (АFА) не продовжив з ним контракт.

Зустріч пройшла на честь колишнього футболіста національної команди Аргентини Фернандо Касереса, який спостерігав за матчем з інвалідної коляски біля поля. У листопаді минулого року декілька малолітніх озброєних грабіжників спробували відібрати у 39-річного Касереса автомобіль.

Після того як він вчинив опір, злочинці розстріляли його з пістолетів. Лікарям вдалося врятувати життя футболісту, який свого часу зіграв 24 матчі за збірну Аргентини. Але Касерес втратив праве око, оглух на одне вухо, одну з куль так і не вдалося витягти з його голови.

На матчі в передмісті Буенос-Айреса були присутні 6 тисяч уболівальників. Виручені від його проведення кошти підуть на оплату лікування Касереса в одній із спеціалізованих клінік на Кубі.
За матеріалами РИА Новости





Зараз ви читаєте новину «Марадона забив два голи для хворого футболіста (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути