середа, 05 листопада 2008 10:22

Марадона викликав в збірну багато дебютантів і майже новачків

Новий головний тренер збірної Аргентини Дієго Марадона оголосив список легіонерів, які будуть викликані на товариський матч з командою Шотландії, намічений на 19 листопада. Марадона, зокрема, підкреслив: він з розумінням ставиться до досягнутої раніше угоди між Аргентинською футбольною асоціацією і "Барселоною" про те, що півзахисник каталонського клубу Ліонель Мессі не буде викликаний на цю зустріч. Імена виступаючих у внутрішній першості гравців, які поїдуть до Шотландії, стануть відомі пізніше, інформує Спорт-Експрес.

Список легіонерів, викликаних в збірну Аргентини

Воротарі: Хуан Пабло Каррісо ("Лацио", Італія), Серхіо Ромеро (АЗ, Голландія)

Захисники: Ніколас Бурдіссо ("Інтер", Італія), Фабріціо Колоччіні ("Ньюкасл", Англія), Мартін Демікеліс ("Баварія", Німеччина), Даніель Діас ("Хетафе", Іспанія), Габріель Хайнце ("Реал", Іспанія), Хав"єр Дзанетті ("Інтер", Італія).

Півзахисники: Анхель ді Марія ("Бенфіка", Португалія), Фернандо Гаго ("Реал", Іспанія), Луіс Гонсалес ("Порту", Португалія), Хонас Гутьєррес ("Ньюкасл", Англія), Хав"єр Маскерано ("Ліверпуль", Англія), Максі Родрігес ("Атлетико", Іспанія), Хосе Соса ("Баварія", Німеччина).

Нападаючі: Серхіо Агуеро ("Атлетіко", Іспанія), Херман Деніс ("Наполі", Італія), Есекієль Лавессі ("Наполі", Італія), Лісандро Лопес ("Порту", Португалія), Карлос Тевес ("Манчестер Юнайтед", Англія).

Ромеро і Лавессі ніколи не грали за збірну, ді Марія зіграв тільки один матч, Діас, Лісандро Лопес, Гутьєррес, Деніс та Соса відіграли тільки по декілька матчів.

Зараз ви читаєте новину «Марадона викликав в збірну багато дебютантів і майже новачків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути