пʼятниця, 21 травня 2010 12:53

Марадона вибачився перед фотографом за наїзд на ногу

Марадона вибачився перед фотографом за наїзд на ногу

Головний тренер збірної Аргентини з футболу Дієго Марадона вибачився перед фотокореспондентом, якому він наїхав на ногу на своєму автомобілі. За словами Марадони, він вже офіційно заявив про те, що трапилося в поліцію і сподівається, що ця історія завершиться благополучно, повідомляє Associated Press.

Інцидент за участю тренера і фотографа, що працює на телеканалі Canal 13, стався 19 травня на тренувальній базі команди під Буенос-Айресом. Коли Марадона під'їжджав на базу, його машину оточили журналісти, і нога фотокореспондента потрапила під колесо.

Наставник аргентинської збірної накричав на фотографа і відправився на тренувальну базу. Пізніше з'ясувалося, що співробітник телеканалу уникнув переломів, але лікарі прописали йому не навантажувати травмовану ногу протягом трьох днів.

19 травня Марадона назвав остаточний склад збірної Аргентини на чемпіонат світу в ПАР і з тих пір не спілкувався з журналістами. Очікується, що він дасть прес-конференцію 23 травня - напередодні товариського матчу з командою Канади.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Марадона вибачився перед фотографом за наїзд на ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути