Ексклюзиви
середа, 03 березня 2010 08:59

Марадона потренував Аргентину із товстенною сигарою в роті

Марадона потренував Аргентину із товстенною сигарою в роті

"Я або чорний, або білий. Сірим не буду ніколи ", - частенько повторює нинішній наставник збірної Аргентини Дієго Марадона. Вірним собі залишився великий у минулому нападник і в Мюнхені, куди він прилетів разом зі збірною Аргентини на товариський матч проти Німеччини.

Вийшовши з літака, він заявив: "Відчуття при приземленні було ще гірше від того, що ми відчули, коли в матчі з нами збірна Перу у відборі на світовий чемпіонат зрівняла рахунок. Багатьох пасажирів рвало ".

Шокував журналістів Марадона і наступного дня, коли проводив тренування воротарів з товстенною сигарою в роті. На запланованій же прес-конференції Марадона з"явився з годинним запізненням - дуже довго насолоджувався душем.

Особливих одкровень від нього не дочекалися. Як водиться, роздав компліменти господарям: "Німеччина на полі б"ється до останньої хвилини. Сила гравців у їх чисто німецьких якостях. У них є Баллак і Подольські. Для нас ця гра стане визначальною у формуванні збірної ".

Висловився аргентинський тренер і з приводу майбутнього турніру в ПАР. Головні фаворити для нього Іспанія з Бразилією. Поборються за нагороди і кілька команд із традиціями.

Серед них Німеччина з Аргентиною. "У 1986-му нас теж не вважали головними претендентами на золото", - вагомо зауважив Дієго. Тоді, нагадаємо, у фіналі "гаучос" здолали бундестім.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Марадона потренував Аргентину із товстенною сигарою в роті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути