вівторок, 26 січня 2010 14:39

Марадона хотів підкупити ФІФА

Марадона хотів підкупити ФІФА

Наставник збірної Аргентини Дієго Марадона мав намір уникнути санкцій, накладених на нього ФІФА, заплативши певну суму грошей, яку він намагався запропонувати чиновникам головного футбольного органу.

Марадона був дискваліфікований на два місяці після відбірного матчу чемпіонату світу зі збірною Уругваю, що відбувся в листопаді в Монтевідео. На післяматчевій прес-конференції Марадона дозволив собі нецензурні вирази в адресу журналістів, які нещадно критикували його впродовж всієї відбірної кампанії. Але у ФІФА відхилили пропозицію Марадони, за словами якої, мова йшла про вельми чималу суму.

"Я попросив, щоб мене не віддаляли від гравців, проте ФІФА не пішла мені назустріч. Тим часом мова йшла про мільйонну суму, на яку можна було б побудувати новий стадіон в ПАР", - заявив Марадона іспанській газеті Marca.

Марадона звернувся також і до гравців, яких він викликав у збірну - досі коуч запросив у головну команду країни 94 футболістів. "Необхідно перевірити у справі деяких футболістів. Якщо ти маєш завдання вибрати 23 гравців, то цілком природно, що повинен перевірити багатьох. Крім того, я говорю, що ми не є фаворитами на Мундіалі - точно так, як і в 1986 році", - підсумував головний тренер збірної Аргентини.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Марадона хотів підкупити ФІФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути