субота, 16 січня 2010 12:33

Марадона презентував свій футбольний телеканал

Марадона презентував свій футбольний телеканал

Спортсмен і тренер збірної Аргентини з футболу Дієго Марадона презентував свій телеканал, присвячений цьому виду спорту, повідомили аргентинські ЗМІ в п"ятницю.

Канал "10eTV" буде транслювати по кабельних мережах і через Інтернет фрагменти футбольних матчів, а також висвітлювати світське життя спортивних зірок. Як очікується, його постійними глядачами стануть від 60 мільйонів до 80 мільйонів чоловік в більш ніж 20 країнах Латинської Америки, Європи та Азії.

Він почне мовлення в кінці травня або, що ймовірніше, 11 червня, коли в ПАР стартує чемпіонат світу з футболу.

"Це перший канал у світі зі спортивними розвагами для всієї родини. Тут ви зможете насолоджуватися улюбленим видом спорту, але зовсім по-іншому", - повідомив Марадона на презентації.

Планується, що в ефірі, крім іншого, вийдуть кадри, присвячені його футбольній кар"єрі в клубах Європи та Америки, які не публікувалися раніше.

В Інтернеті телеканал буде транслюватися з використанням форматів HD і 3D. Спонсори припускають, що в день запуску нового ЗМІ буде зафіксована аудиторія в 1,206 мільярда вболівальників. Цей результат можна буде занести в Книгу рекордів Гіннесса.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Марадона презентував свій футбольний телеканал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути