неділя, 20 грудня 2009 12:59

Манчіні очолив "Манчестер Сіті"

Манчіні очолив "Манчестер Сіті"

"Манчестер Сіті" офіційно повідомив, що Марк Хьюз звільнений з поста головного тренера. Заміна валлійцеві вже знайдена - це італійський фахівець Роберто Манчіні.

Варто сказати, що дане рішення було ухвалене, не дивлячись на перемогу "городян" в суботньому поєдинку Прем"єр-ліги проти "Сандерленда" - 4:3. Хьюз не з"явився на післяматчеву прес-конференцію, і вже тоді багато що стало очевидним.

"Виходячи з результатів, продемонстрованих на старті нинішнього сезону, і великих інвестицій в нових гравців та інфраструктуру, керівництво клубу і тренерський штаб встановили цілі на кампанію 2009/10. Проте, 2 перемоги в 11 матчах Прем"єр-ліги не входять в наші плани".

"Шейх Мансур (власник) і керівництво вважають, що вирішити ситуацію допоможуть тільки фундаментальні зміни. Тому ми повинні розлучитися з Марком Хьюзом. Ми бажаємо йому усіляких успіхів в подальшій кар"єрі. Його місце займе Роберто Манчіні, контракт з яким вже підписаний. Асистентом Роберто буде Брайан Кідд", - повідомив президент клубу Халдун Аль Мубарак в інтерв"ю офіційному веб-сайту "Сіті".

Додамо, що в даний момент "Манчестер Сіті" займає 6-у сходинку в турнірній таблиці Прем"єр-ліги, відстаючи від четвірки на 4 очки. Що стосується Манчіні, то останнім місцем його роботи був міланський "Інтер", звідки він був звільнений у травні 2008-го року після приходу на "Сан Сіро" Жозе Моуріньо.

За матеріалами Рremiership.ru

Зараз ви читаєте новину «Манчіні очолив "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути