пʼятниця, 04 грудня 2009 18:54

Манчіні хоче поїхати на ЧС-2010 наставником збірної Нігерії

Манчіні хоче поїхати на ЧС-2010 наставником збірної Нігерії

Колишній головний тренер "Інтера" Роберто Манчіні заявив італійським ЗМІ, що готовий очолити збірну Нігерії з футболу і керувати командою на чемпіонаті світу в ПАР.

"Я отримав неформальну пропозицію стати головним тренером збірної Нігерії. Мене запитали, чи зацікавлений я в цій роботі. Я відповів, що так. Мене привертає перспектива керувати командою на Кубку Африки і чемпіонаті світу. У Нігерії дуже багато прекрасних, але маловідомих футболістів. Якщо федерація футболу Нігерії хоче, щоб я тренував збірну, готовий обговорити з нею цей варіант", - заявив Манчіні в інтерв"ю Gazzetta dello Sport.

Керівництво федерації футболу Нігерії, яка завоювала путівку на ЧС-2010, хоче відправити у відставку нинішнього тренера національної команди Шаїбу Амоду і замінити його іноземним фахівцем. У числі кандидатів на пост наставника Нігерії називають і Гуса Хіддінка.

У свою чергу, до Манчіні, за повідомленнями російської та іноземної преси, виявляв серйозну зацікавленість пітерський "Зеніт". Недавно італієць особисто відвідав матч 28-го туру прем"єр-ліги між ЦСКА і "Рубіном". Крім того, Манчіні входить до числа претендентів на пост головного тренера збірної Росії у разі відставки Хіддінка.

За матеріалами Террикон, РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Манчіні хоче поїхати на ЧС-2010 наставником збірної Нігерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути