Ексклюзиви
субота, 19 жовтня 2013 16:10

"Манчестер Юнайтед" на п'ять років підписав футбольного "??бомжа"

"Манчестер Юнайтед" на п'ять років підписав футбольного "??бомжа"
Фото: newsru.com

Футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" оголосив про підписання довгострокової угоди з 18-річним півзахисником Аднаном Янузаем, який сьогодні поставив підпис під контрактом, який зв'язав його з манкуніанцями до 2018 року.

5 жовтня 18-річний уродженець Брюсселя косоварського походження вперше вийшов на поле в стартовому складі в матчі Прем'єр- ліги і приніс чемпіонам Англії перемогу над "Сандерлендом" двома забитими м'ячами.

"Я радий, що Аднан пов'язує своє майбутнє з "Юнайтед". Це гравець видатного таланту, який не перестає мене дивувати. Його воля і здатність вигравати єдиноборства - просто виняткові", - передає слова наставника "МЮ" Девіда Мойеса офіційний сайт клубу.

"Контракт з "Юнайтед" - хвилююча подія. З першого дня в клубі я відчував, що це підходяще місце. Це сезон складається для мене приголомшливо - участь у передсезонному турі, дебют в Суперкубку Англії і перемога на "Уемблі", і гра в Сандерленді - це схоже на чарівний сон", - зазначив Янузай.

На даний момент у Янузая немає футбольного громадянства: він має право виступати за національні команди Бельгії, Албанії, Сербії і Туреччини. Після п'яти років в Англії у нього з'явиться можливість стати гравцем родоначальників футболу.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" на п'ять років підписав футбольного "??бомжа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути