середа, 24 квітня 2019 20:11

"Манчестер Сіті" виграв першу серію манчестерського дербі

"Манчестер Сіті" виграв першу серію манчестерського дербі
Серхіо Агуеро забив другий м'яч у матчі

Сьогодні в рамках пропущених матчів 31 туру чемпіонату Англії відбудеться манчестерське дербі – "Манчестер Юнайтед" прийматиме "Манчестер Сіті". Гра є дуже важливою для обох команд. "Сіті" бореться за чемпіонство, а "Юнайтед" намагається зачепитися за зону Ліги чемпіонів.

Гра першого кола, яка відбулася 11 листопада на стадіоні Етіхад завершилася перемогою команди Пепа Гвардіоли – 3:1.

"Манчестер Сіті" відразу захопив ініціативу. На ворота де Хеа атаки накочувалися одна за одною. А 12 хвилині після прострілу з правого флангу м'яч потрапив до Давіда Сільви, який змістився з ним у центр і невідпорно пробив у правий від голкіпера кут – 1:0.

На 48 хвилині Серхіо Агуеро отримав м'яч праворуч від центру карного майданчику гостей і невідпорно пробив над руками де Хеа – 2:0.

Гості спробували відтворити інтригу й це їм вдалося. Суддя призначив пенальті на 58 хвилині й Марсьяль холоднокровно реалізував його – 2:1.

В завершальні хвилини гри підопічні Моуріньо спробували вирвати нічию, але пропустили декілька гострих контратак. Одну з них завершив Гюндоган.Ілкай отримав м'яч в трьох метрах від де Хеа просто по центру воріт. Реалізувати момент було справою техніки – 3:1.

Шанси команд оцінив тренер головного переслідувача "Сіті" – Юрген Клопп із "Ліверпуля".

"Ми не можемо вплинути на цю гру, так сам "Юнайтед" не може цього зробити, – сказав тренер "Ліверпуля". – З яким там рахунком "МЮ" програв "Евертону"? 0:4? Для "Сіті" це дербі буде звичайним матчем, не думаю, що вони зіткнуться з проблемами. У той час, коли ми грали з "червоними дияволами", вони виглядали на полі краще, були в класній формі. Тому наша гра завершилася з рахунком 0:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гвардіола прокоментував виліт "Манчестер Сіті" із Ліги чемпіонів

Після 35 турів "Ліверпуль" має 88 балів. У "Сіті" після 34 – 86. "Манчестер Юнайтед" займає 6 місце. В його доробку – 64 бали.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" виграв першу серію манчестерського дербі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути