Ексклюзиви
неділя, 16 серпня 2015 23:35

"Манчестер Сіті" розгромив "Челсі", Моурінью називає результат фальшивим
13

Фото: dailymail.co.uk

Футболісти "Манчестер Сіті" на своєму полі здобули розгромну перемогу над лондонським "Челсі" у матчі другого туру чемпіонату Англії, повідомляє "Р-Спорт".

Гра, що відбулася в неділю в Манчестері, завершилася з рахунком 3:0. Голи в активі Серхіо Агуеро (32-а хвилина), Венсана Компані (79) і Фернандіньо (85).

"Городяни" здобули другу перемогу поспіль і в наступному турі зіграють на виїзді з "Евертоном". Гра відбудеться 23 серпня. "Челсі", який поки не перемагав в поточному чемпіонаті, в цей же день відправиться в гості до "Вест Бромвіч".

"Це фальшивий результат. Ми були кращими у другому таймі. Те, що вони зробили в першому таймі, ми зробили у другому. На мою думку - це повна фальшивка. Їх воротар був хороший, і ми не могли забити. Все, що вони могли придумати, це дальні удари", - цитує Моурінью Бі-бі-сі.

Чемпіонат Англії

2-й тур

Манчестер Сіті - Челсі 3:0 (1:0, 2:0)

Голи: 1:0 - 31 Агуеро, 2:0 - 79 Компані, 3:0 - 85 Фернандіньо.

Манчестер Сіті - Харт, Санья, Компані, Мангаля, Коларов, Туре, Фернандіньо, Навас (Насрі, 65), Сільва, Стерлінг (Демічеліс, 79), Агуеро (Боні, 83).

Челсі - Беговіч, Іванович, Кейхілл, Террі (Зума, 46), Аспілікуета, Фабрегас, Матіч, Рамірес (Куадрадо, 64), Вілліан (Фалькао, 79), Азар, Дієго Коста.

Попередження: Компані (33), Фернандіньо (45), Іванович (48), Туре (51), Азар (81), Мангаля (90).

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" розгромив "Челсі", Моурінью називає результат фальшивим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути