Ексклюзиви
субота, 08 травня 2021 21:47

"Манчестер Сіті" програв "Челсі" репетицію фіналу Ліги чемпіонів

"Манчестер Сіті" програв "Челсі" репетицію фіналу Ліги чемпіонів
"Челсі" вирвав перемогу на останній хвилині. Фото: Reuters

"Манчестер Сіті" програв удома репетицію фіналу Ліги чемпіонів проти "Челсі" – 1:2. Ця поразка відтермінувала проголошення "Сіті" чемпіоном Англії.

Тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола виставив на гру другий склад. В запасі також залишився українець Олександр Зінченко.

Більше половину першого тайму команди грали не надто активно. Десь із 20-ої хвилини ініціативу захопили гості й провели кілька гострих атак, які, однак, до взяття воріт не призвели.

Зовсім несподіваним виявився гол господарів. Захисник Крістенсен на 43-ій хвилині на правому фланзі програв боротьбу Жезусу. Той викотив під удар Агуеро. Однак аргентинець зам'явся й був би втратив момент, якби не Рахім Стерлінг, що вразив порожні ворота – 1:0.

Бити пішов Серхіо Агуеро і вирішив виконати удар в стилі Паненки - удар вийшов відверто слабким і невдалим

Буквально відразу "Манчестер Сіті" втратив ще один відмінний шанс. Півзахисник гостей Біллі Гілмор у власному штрафному корпусом зачепив нападника "Ман Сіті" Габріела Жезуса і суддя негайно вказав на точку. Хоча пенальті не видавався стовідсотковим. Бити пішов Серхіо Агуеро і вирішив виконати удар в стилі Паненки - удар вийшов відверто слабким і невдалим і воротар "Челсі" Едуард Менді легко забрав м'яч у руки.

Другим тайм пройшов з перевагою гостей. У середині другої половини гри Хакім Зієш невідпорно пробив у нижній кут і зрівняв рахунок. Згодом гості двічі забили, але обидва рази – з офсайду. Причому в другому випадку мова йшла про лічені сантиметри. Ледь не поламав офсайдну лінію наш Олександр Зінченко, що вийшов на поле в другому таймі разом із Фоденом та Гюндоганом.

За кілька хвилин жо закінчення матчу "Сіті" претендував на пенальті, але арбітр проігнорував падіння Стерлінга у чужому карному майданчику. А на 93-ій хвилині перемогу гостям приніс захисник Маркос Алонсо, який парашутом забив другий гол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Барселона" не змогла виграти в "Атлетико"

"Манчестер Сіті" в 35 матчах набрав 80 очок і посідає перше місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги сезону-2020/2021. Якщо "Манчестер Юнайтед" втратить очки бодай в одному зі своїх п'яти матчів, що залишилися, то "городяни" стануть чемпіонами. "Челсі" (64) - на третьому місці.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" програв "Челсі" репетицію фіналу Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути