Ексклюзиви
неділя, 02 травня 2021 20:25

Фанати "Манчестер Юнайтед" зірвали центральний матч Прем'єр-ліги

Фанати "Манчестер Юнайтед" зірвали центральний матч Прем'єр-ліги
Фанати прорвалися на поле стадіону. Фото: Reuters

У неділю "Манчестер Юнайтед" повинен був приймати "Ліверпуль", але гру перенесли на інший день через протести фанатів.

О 13 годині за місцевим часом в Манчестері стало неспокійно: фанати вийшли на вулиці, щоб висловити протест проти родини Глейзерів, які володіють клубом. Повідомляє "Трибуна".

Спочатку протестувальники впритул підійшли до готелю "Лоурі", в який "МЮ" завжди заселяється перед матчами. Там вони співали пісні і підпалювали фаєри. Потім фанати рушили до стадіону.

Але найзапекліші фани не обмежилися протестами перед стадіоном - прорвали оточення на стадіоні і увірвалися всередину чаші. Багато з них вже вибігли на газон, який готувався до гри .

Експерт Sky Sports і екс-гравець "МЮ" Гарі Невілл підігрів злість уболівальників в ефірі: "Ми не виграли жодного титулу АПЛ за 8 років. Сім'я Глейзерів щосили намагається задовольнити фінансові вимоги клубу, але зараз саме час, щоби виставити "МЮ" на продаж. Це було б благородно з їх боку".

Це вже третій мітинг фанатів клубу після оголошення Суперліги: вперше вони увірвалися на базу прямо перед тренуванням основної команди.

Удруге - вирували біля "Олд Траффорд", закликаючи Глейзерів піти у відставку. Головна претензія уболівальників до нинішніх власників - їх жадібність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В "Ювентусі" відбудуться революційні зміни

Фани "МЮ" почали систематичну війну проти власників клубу - вони збирають підписи за введення правила "50+1", за яким основний пакет акцій "МЮ" буде належати вболівальникам. Вони налаштовані серйозно - уже зібрали 100 тисяч підписів, і тепер цей кейс розглядатиме парламент.

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Манчестер Юнайтед" зірвали центральний матч Прем'єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути