середа, 18 червня 2008 10:26

Макелеле і Тюрам завершили виступи за збірну Франції

Півзахисник "Челсі" Клод Макелеле і захисник "Барселони" Ліліан Тюрам оголосили про те, що припиняють виступи за збірну Франції.

"Я завжди говорив, що цей турнір буде останнім для мене на рівні збірних, - сказав після гри з Італією Макелеле. - У мене немає жалю у зв"язку з тим, що йду я саме зараз. Більшість рішень, які я приймаю, я виконую на всі сто процентів. Ця футболка приносила мені задоволення, вона завжди несла мені тільки щастя".

"Нове покоління тепер повинне зібратися разом і почати працювати. Я повністю з ними", - заявив опорник, який зіграв 71 матч за національну збірну своєї країни.

"Цей виліт з турніру дуже важкий для мене, особливо непросто мені тому, що це був мій останній матч в цій команді", - повідомив Тюрам, який є рекордсменом "трикольорових" за кількістю матчів (Ліліан провів в збірній 142 гри).

"Що стосується мого майбутнього, то я хотів би продовжити грати, але я не знаю, чи хоче далі співпрацювати зі мною мій нинішній клуб", - заявив бек "Барселони", яким активно цікавиться паризький ПСЖ.

Інші гравці французької збірної Патрік Вієйра та Грегорі Купе також розглядають можливість залишити збірну.

Форвард Тьєррі Анрі, який до чемпіонату говорив про те, що цей турнір може стати для нього останнім на рівні збірної, не став поспішати і приймати необгрунтованих рішень.

"Я хочу продовжити виступати за збірну, - сказав автор 42-х голів за команду Франції в 102-х зіграних за неї матчах. - Я вже говорив про те, що ця думка мене хвилювала. Не знаю, що відбудеться далі, але я збираюся добре подумати над тим, що збираюся зробити".

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Макелеле і Тюрам завершили виступи за збірну Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути