Ексклюзиви
четвер, 12 травня 2011 13:49

Майк Тайсон подарував Кріштіану Роналду боксерські рукавички

 

Колишній чемпіон світу з боксу у важкій вазі американець Майк Тайсон подарував боксерські рукавички футболістові мадридського "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду.

Про це Роналду написав у своєму мікроблозі, проілюструвавши запис фотографією подарунка. Роналду не уточнив, коли саме він отримав подарунок від Тайсона.

10 травня Роналду побив рекорд легендарного нападаючого "Реала" Ференца Пушкаша. Роналду зробив хет-трик у матчі чемпіонату Іспанії з "Хетафе" (4:0) і довів загальне число своїх голів у сезоні-2010/11 до 49 - на два більше, ніж у сезоні-1959/60 забив Пушкаш.

У чемпіонаті Іспанії Роналду забив 36 голів. Португалець займає перше місце в списку кращих бомбардирів турніру. У Ліонеля Мессі з "Барселони" - 31 гол.

"Реал" зайняв у першості країни друге місце. За два тури до закінчення чемпіонату мадридці втратили шанси наздогнати лідируючу "Барселону".

Зараз ви читаєте новину «Майк Тайсон подарував Кріштіану Роналду боксерські рукавички». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути