неділя, 24 червня 2018 11:09

Майк Тайсон обіцяв вирвати серце Леннокса Льюїса і з'їсти його дітей

 

24 червня 2000 року у Глазго, Шотландія, американець Майк Тайсон за 38 секунд впорався зі своїм співвітчизником Лу Саварезе. Після бою його запитали про чемпіона світу у надважкій вазі, британця Леннокса Льюїса.

- Я "заржавів", - заявив "Залізний" Майк, - і поки не готовий до зустрічі з Льюїсом. Але коли підготуюся, він нічого зі мною не зможе зробити. Я його просто знищу. Я вирву у нього з грудей серце і змушу його з'їсти. Я хочу з'їсти його дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майк Тайсон зазнав першої гучної поразки

Про один із найбільш очікуваних боїв в історії боксу оголосили на прес-конференції 22 січня 2001 року в Нью-Йорку. На ній Майк Тайсон спровокував грандіозну бійку. Її згодом американський журнал "The Ring" назвав "Подією року".

Сам бій, який відбувся в американському Мемфісі, побив низку рекордів. Він досі є найдорожчим з поєдинків між супертяжами. Його загальний бюджет склав $ 125 млн. Майже $ 107 млн. було отримано за платний телеперегляд. Ще $ 17,5 млн. виручено за продаж понад 15 тисяч квитків на арену "The Pyramid".

В бою з Тайсоном Льюїс захищав свої три чемпіонські титули. Він був фаворитом у букмекерів у співвідношенні 2 до 1.

У восьмому раунді Льюїс спершу відправив у нокдаун "Залізного" лівим аперкотом у щелепу, а в кінці раунду правим кросом завершив бій

Майк активно почав поєдинок, намагаючись швидко нокаутувати чемпіона. Він кидався на Льюїса, але той був готовий до такої тактики. З шостого раунду перевага британця стала очевидною. У восьмому раунді Льюїс спершу відправив у нокдаун "Залізного" лівим аперкотом у щелепу, а в кінці раунду правим кросом завершив бій - нокаут. Журнал "The Ring" назвав його "Нокаутом року".

- Я радий, що Леннокс не вбив мене, - заявив після бою Майк Тайсон журналістам.

Зараз ви читаєте новину «Майк Тайсон обіцяв вирвати серце Леннокса Льюїса і з'їсти його дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути