Ексклюзиви
пʼятниця, 30 січня 2009 12:18

Майдана вважає себе фаворитом у бою проти Котельника

Вчора на прес-конференції в Буенос-Айресі, Аргентина, Маркос Рене Майдана (25-0, 24 КО), який 7 лютого в німецькому Ростоку спробує відібрати титул чемпіона світу за версією WBA в українця Андрія Котельника (30-2-1, 13 КО), заявив, що є фаворитом у цій зустрічі та виказав упевненість, що стане новим чемпіоном світу.

"Я довго готувався до бою, підготовка тривала понад два місяці. Вважаю, що дуже добре підготувався до протистояння з українцем, - зазначив Майдана. – І я не збираюся втрачати можливість стати новим чемпіоном світу. Я навіть собі не уявляю, що можу програти. У мого суперника хороша техніка, він дуже швидкий та технічний, але в його руках немає великої сили. Я збираюся скорочувати дистанцію, постійно тиснути. Я готовий до будь-якої тактики Котельника. Якщо він буде ходити по рингу, я слідуватиму за ним, поки не зловлю його. Якщо він вирішить "торгувати ударами", це навіть краще для мене".

Менеджер Майдани Маріо Маргосян заявив: "Стиль Майдани – це "агресивність і запаморочення". Європейці не навчені протистояти суперникам з таким стилем. Керівництво "Universum Box-Promotion" (Майдана виступає за дочірню фірму "Юніверсуму" – "Spotlight Boxing") запропонувало Майдані, у випадку перемоги, організувати перший захист титулу в США. За тиждень до бою Майдана лише на кілограм важчий, за ліміт вагової категорії, а отже він перебуває в оптимальній фізичній формі".

Рroboxing

Зараз ви читаєте новину «Майдана вважає себе фаворитом у бою проти Котельника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути