пʼятниця, 10 вересня 2021 12:07

Магучіх прокоментувала нове фото з довіреною особою Путіна

Магучіх прокоментувала нове фото з довіреною особою Путіна
Ярослава Магучіх виграла срібло у фіналі Діамантовї ліги. Фото: Reuters

Бронзовий призер літніх Олімпійських ігор 2020 року в стрибках у висоту, українська легкоатлетка Ярослава Магучіх виступила з гнівною заявою, присвячену недавній фотографії з олімпійською чемпіонкою, довіреною особою Путіна росіянкою Марією Ласіцкене.

"Із завершенням сезону хочу поставити крапку ще в одному питанні. За останній місяць я вислухала про себе багато цікавого. Безумовно, кожен має свою точку зору, але давайте хоча би висловлювати її коректно. Замість того, щоб писати мені всяку гидоту, займіться собою і використовуйте час з користю!

Шановні журналісти, коли ви почнете думати, а потім писати? Для деяких я стрибаю в довжину, для деяких фінішую, де ви взагалі бачили фінішну лінію в висоті?

Тепер по фото: воно було зроблено на прохання польської стрибунки Каміли Літвінко, яка завершує свою кар'єру і хотіла зафіксувати ці спогади! І тепер кульмінація: обіймає мене не Марія, а Нікола Макдермотт, представниця Австралії, будьте уважнішими, будь ласка. Всім добра, а я пішла у відпустку", - написала Магучіх в своєму "Instagram".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магучіх знову позувала на фото з росіянкою Ласіцкене

На Олімпіаді-2020 на Токіо (Японія) росіянка Марія Ласіцкене завоювала золото в стрибках у висоту, а Магучіх - бронзу. Після закінчення змагань спортсменки сфотографувалися разом. Після публікації знімків в засобах масової інформації Магучіх жорстко критикували в соціальних мережах.

Зараз ви читаєте новину «Магучіх прокоментувала нове фото з довіреною особою Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути