середа, 27 жовтня 2010 13:17

Магдалена Нойнер відмовилась працювати на "Баварію"

Магдалена Нойнер відмовилась працювати на "Баварію"
Відома німецька біатлоністка Магдалена Нойнер відмовилася від роботи в футбольному клубі "Баварія". Генеральний менеджер мюнхенського клубу Улі Хенесс пропонував Нойнер роботу у відділі маркетингу.

Нойнер повідомила функціонерові про відмову прийняти запрошення "Баварії" в ході особистої бесіди. "Ми зустрілися з паном Хенессом на одному з гольф-турнірів. Я подякувала йому за цю чудову пропозицію, але сказала, що прийняти її я не можу. Я діюча біатлоністка і ще на багато що здатна", - передає слова Нойнер Bild.

21-річна Нойнер є дворазовою олімпійською чемпіонкою і семиразовою чемпіонкою світу. Вона двічі вигравала Кубок світу (у тому числі і в сезоні-09/10) і п'ять разів - Малі Кубки світу. Нойнер є однією з найбільш популярних спортсменок у Німеччині, і в 2007 році була визнана кращою дівчиною від спорту в країні.

Нагадаємо, "Баварія" вийшла в 1 / 8 фіналу Кубка Німеччини, обігравши на "Альянс Арені" бременський Вердер з рахунком 2:1. Анатолій Тимощук вийшов у стартовому складі, але саме він не встежив за Піссаро, який відкрив рахунок у матчі вже на 2 хвилині.

Мюнхенців витягнув Бастіан Швайнштайгер, який оформив дубль.
За матеріалами Террикон, Delfi
'
Зараз ви читаєте новину «Магдалена Нойнер відмовилась працювати на "Баварію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути