вівторок, 26 жовтня 2010 12:24

Тимощук уперше потрапив до збірної туру бундесліги

Тимощук уперше потрапив до збірної туру бундесліги
Отримавши дуже високу оцінку за гру проти "Гамбурга", український легіонер "Баварії" Анатолій Тимощук вперше потрапив до збірної туру за оцінками авторитетного видання "Кіккер".

Оцінка 2.0 від Кіккер це один з вищих балів за прийнятою в Німеччині шкалою.

"Тимощук ще раз продемонстрував свій клас. Він дуже мені подобається", - заявив після цієї гри голова правління мюнхенців Карл-Хайнц Румменіге.

Тим часом, Румменігге повідомив в інтерв'ю tz, що керівництво мюнхенського клубу зустрічалося днями з представниками федерації футболу Нідерландів (KNVB). За словами Румменігге, у них відбулася корисна і змістовна бесіда.

"Ми зустрілися з керівництвом KNVB, і в процесі розмови в мене склалося таке враження, що вони визнають свою провину в тому, що стосується травм Ар'єна Роббена і Марка ван Боммеля. Президент KNVB Міхаель ван Прааг вибачився перед керівником медичної служби "Баварії" Мюллер-Вольфартом у зв'язку зі словами колишнього глави KNVB Генка Кеслера. Слова Кеслера він вважає абсолютно неприйнятними. Я поки не можу сказати, чи збирається KNVB взяти на себе витрати з лікування обох футболістів, проте в цьому питанні я налаштований оптимістично", - заявив Румменігге.

Нагадаємо, що колишній глава KNVB Хенк Кеслер заявив голландським ЗМІ, що "Баварія" оголосила війну федерації; на що, у свою чергу, дуже жорстко відреагував президент німецького гранда Улі Хенесс, сказавши, що якщо KNVB хоче війни, то вона її отримає.
За матеріалами Сhampionat.ru, Сissoccer
Зараз ви читаєте новину «Тимощук уперше потрапив до збірної туру бундесліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути