Ексклюзиви
неділя, 09 червня 2019 15:45

Люксембург судитиметься за Мораеса до останнього

Люксембург судитиметься за Мораеса до останнього
Мораес втішає півзахисника Люксембургу Родрігеса після вирішального голу у власні ворота

Президент Федерації футболу Люксембургу Поль Філіп поділився очікуваннями від матчу кваліфікації Євро-2020 з Україною. Про це пише "Трибуна"

- У понеділок матч з Україною. Після того, як Люксембург подав протест на результат першої зустрічі, прийом буде не дуже доброзичливий.

Вони будуть мотивовані, як і в матч з Сербією (5: 0). Щоб вижити у Львові, ми повинні бути більш компактними і агресивними, усунути дрібні помилки.

Остання зустріч з президентом Української асоціації Андрієм Павелко була відносно нормальної, незважаючи на передісторію. Ми побачилися, обнялися на конгресі ФІФА в Парижі минулого понеділка. Він сказав, що сподівається, ця історія не змінить нашу дружбу.

- 18 червня Федерація футболу Люксембургу зможе представити аргументи дисциплінарної комісії УЄФА. Якщо Україна знову виграє слухання, чи піде Люксембург в спортивний арбітражний суд?

Такі плани є, тому що міжнародний спортивний суд - нейтральний орган. Справа Жуніора Мораеса явно порушує правила ФІФА. Ми можемо довести, що вона не жила в Україні п'ять років поспіль і тому не мав права грати. Він жив в Китаї місяцями, так що перервав проживання.

Виступ українців було дуже емоційним, тому УЄФА послався на норми законодавства з проживання Швейцарії. Я сподіваюся, що представник ФІФА буде присутній на слуханні в Ньоні 18 червня. Попереднє рішення створює прецедент, - сказав Філіп.

УЄФА не покарало Україну за натуралізацію Мораеса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Матч з Люксембургом буде дуже принциповим через Мораеса" – Шевченко

Матч Україна - Люксембург відбудеться 10 червня, початок - о 21.45.

Зараз ви читаєте новину «Люксембург судитиметься за Мораеса до останнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути