пʼятниця, 04 жовтня 2019 20:39

"Людина купила собі вентилятор і поставив біля унітазу"- Хацкевич розкритикував українського журналіста

"Людина купила собі вентилятор і поставив біля унітазу"- Хацкевич розкритикував українського журналіста
Олександр Хацкевич розкритикував роботу українських журналістів. Фото: з відкритих джерел.

Колишній наставник київського "Динамо" Олександр Хацкевич висловив свою думку про критику з боку українських спортивних журналістів.

Про це пише "Динамо від Шуріка".

"Андрій Шахов, який позиціонує себе вболівальником з великим стажем, переживає за "Динамо". Артем Франков. Вони друзі, працюють в одному футбольному виданні. Але людей зустрічають по одягу. Я бачу цих людей, коли команда летить на міжнародний матч: кваліфікація Ліги чемпіонів або Ліги Європи. Я їх бачу тільки тоді. Він уболівальник, але він і журналіст, він летить по роботі. Потім я їх бачу через п'ять годин на прес-конференції - в якому вони стані. Бачу, як вони себе ведуть. Як поводився той же Франков у Швейцарії, в якому він був стані. Бачив, який настрій у Шахова після нашого виграшу, і який настрій, якщо команда зіграла внічию або програла. З боку це дуже сильно помітно.

Після виграшного матчу не ставиться жодного питання від цих журналістів. Якщо команда виграє, то в сторонці, з комп'ютером, бокалом пива, бутербродом. Команда програла - в першому ряду, тягне руку. Він висловлює свою думку, я - свою. Зараз це не заборонено, це особисто моя думка: людина купила собі, напевно, вентилятор і поставив біля унітазу. І він терпить, чекає, йому вже в туалет хочеться, але немає приводу, щоб це г * вно пустити на вентилятор. І як тільки з'являється привід: нічия, а якщо поразка - нарешті - це г * вно летить на всі боки, "-сказав Хацкевич в інтерв'ю програмі "Вацко Live".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперник українського клубу в єврокубках отримав відомого тренера

Олександр Хацкевич працював з "Динамо" два сезони, але не зміг виграти нічого ні в Україні, ні пройти кваліфікацію в Лігу чемпіонів. Після матчу кваліфікації Ліги чемпіонів проти "Брюгге" був звільнений з посади.

Зараз ви читаєте новину «"Людина купила собі вентилятор і поставив біля унітазу"- Хацкевич розкритикував українського журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути