Ексклюзиви
пʼятниця, 22 травня 2009 12:21

Львів усю ніч святкував перемогу донецького "Шахтаря"

Львів усю ніч святкував перемогу донецького "Шахтаря"
Усю минулу ніч кілька тисяч львівських футбольних фанатів святкували в центрі міста перемогу донецького "Шахтаря" в Кубку УЄФА.

Львівські вболівальники дивилися матч на спеціально встановленому великому екрані, розташованому на площі Ринок, скандуючи "Шахтар - чемпіон!" та "Україна!", а на вулицях міста автомобілі включали клаксони.

За інформацією Головного управління МВС у Львівській області, не дивлячись на те, що всю ніч фанати, відзначаючи перемогу українського клубу, співали пісні та скандували гасла, скарг у правоохоронні органи не надходило, не було також зафіксовано жодного випадку хуліганських дій або бійок.

"У місті було введено посилене патрулювання на вулицях підрозділів патрульно-постової служби, Державної служби охорони, ДАІ, співробітників райвідділів міліції Львова. Проте все обійшлося спокійно, за ніч правоохоронні органи затримали усього п"ятеро чоловіків, які на радощах перебрали зайвого і були в стані сильного алкогольного сп"яніння", - розповів представник львівського МВС Денис Харчук.

Крім того, відповідальний лікар зміни станції швидкої допомоги Львова повідомив, що протягом ночі до медиків не надходило жодного виклику на вулиці міста, яке було б пов"язане з поведінкою фанів.

Нагадаємо, у Стамбулі донецький "Шахтар" у фіналі Кубка УЄФА переміг бременський "Вердер" 2:1 і виграв перший в своїй історії європейський кубок.

Фокус, Фанат

Зараз ви читаєте новину «Львів усю ніч святкував перемогу донецького "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути