понеділок, 15 листопада 2010 18:14

Лужний готовий тренувати "Динамо"

Лужний готовий тренувати "Динамо"

Олег Лужний готовий очолити київське "Динамо", проте останнє слово залишиться за президентом столичного клубу Ігорем Суркісом. Про це тренер заявив в інтерв'ю програмі "100% Динамо".

"Я працював з багатьма відомими тренерами - Лобановський, Сабо, Дем'яненко, Сьомін, Газзаєв, і багато чого в них навчився. У мене сформувалася своя точка зору на формування тренувального процесу і установку гри. Я готовий тренувати "Динамо", але не мені це вирішувати . Останнє слово залишиться за президентом клубу. Розумію, що потрібно вигравати всі ігри, адже кожен президент ставить саме таке завдання", - сказав Лужний.

Тренер і раніше, впевнений, що "Динамо" ще побореться за чемпіонський титул, незважаючи на відставання від "Шахтаря" в 10 очок.

"Минулого року ми випереджали "Шахтар" на сім очок і в підсумку відстали на шість. Так що в цьому чемпіонаті все ще можливо, адже "Шахтар" теж програв "Оболоні", а значить, може програти і будь-який іншій команді", - зазначив він.

Нагадаємо, 1 жовтня Суркіс прийняв відставку Валерія Газзаєва з посади головного тренера київського "Динамо". До грудня 2010 року виконувати обов'язки головного тренера команди буде Лужний.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Лужний готовий тренувати "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути