четвер, 05 травня 2011 18:20

Лукашенко назвав ганьбою виступ хокейної збірної Білорусі на ЧС

Лукашенко назвав ганьбою виступ хокейної збірної Білорусі на ЧС

Президент Білорусії Олександр Лукашенко назвав ганебним і огидним виступ хокейної збірної своєї країни на чемпіонаті світу з хокею у Словаччині, повідомляє агентство БЕЛТА. Білоруська команда зазнала трьох поразок у трьох матчах і не змогла вийти в другий груповий етап першості планети.

"Ганьбитися таким чином неприпустимо", - сказав 5 травня Лукашенко на нараді з питання державної підтримки фізичної культури і спорту. Президент додав, що він говорить і про інші види спорту.

Що стосується хокею, то, за словами Лукашенка, цьому виду спорту було приділено стільки уваги, "що більше і не придумаєш". "А все виходить навпаки: чим більше уваги, тим ганебніше й огидніше виступи спортсменів", - сказав президент Білорусі.

Лукашенко попросив учасників наради "зробити відповідні висновки" з ситуації в хокеї. Які саме висновки повинні бути зроблені, президент не уточнив.

На першому груповому етапі ЧС-2011 збірна Білорусі поступилася Канаді (1:4), Швейцарії (1:4) і Франції (1:2 в овертаймі). Тепер команді належить боротися за право залишитися в групі А (вищий дивізіон) чемпіонату світу. У групі G білоруси зіграють з Австрією (5 травня), Латвією (7 травня) і Словенією (8 травня).

Дві кращі команди залишаться у групі А, а дві найгірші вилетять до групи В. У 2012 році їх замінять збірні Казахстану та Італії.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко назвав ганьбою виступ хокейної збірної Білорусі на ЧС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути