четвер, 28 грудня 2006 10:43

Луіш Фігу перейшов в арабський "Аль Іттіхад"

 

Знаменитий португальський півзахисник міланського "Інтера" Луїш Фігу, 34 роки, таки перейшов до аравійського "Аль Іттіхаду", повідомляє АР. Річна зарплата Фігу в "Аль Іттіхаді" складатиме 3 млн. фунтів. Футболіст вже підписав із новим клубом особистий контракт на півтора роки і вирушить до Саудівської Аравії на наступному тижні.

Арабська преса пояснює перехід Фігу малою кількістю ігрового часу, яки отримує футболіст у тренера "Інтера" Роберто Манчіні. Офіційного підтвердження або спростування інформації про перехід з боку міланського клубу поки не було.


Луіш Фігу розпочав свою кар"єру у складі лісабонського "Спортинга" у 1990 році. Наступного року у складі збірної Португалії він виграв Кубок світу для гравців віком до 20-ти років. У 1995 році Фігу підписав контракт з "Барселоною". 2000-го року допомагає збірній Португалії пробитись до півфіналу Євро-2000. 24 липня того ж року перейшов до мадридського "Реалу" за рекордні на той час 56 млн. доларів. У 2001 році Фігу визнали найкращим гравцем світу за версією ФІФА. У 2005 році Фігу перейшов до міланського "Інтера", у складі якого став чемпіоном Італії.

Зараз ви читаєте новину «Луіш Фігу перейшов в арабський "Аль Іттіхад"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути