Ексклюзиви
вівторок, 21 квітня 2009 14:39

Луческу відстояв свою зарплатню в €3 млн і випросив побільше бонусів

Автор: tsn.ua
  Мірча Луческу
Мірча Луческу
Як стало відомо, зарплатня румунського фахівця в "Шахтарі" залишиться такою самою - 3 млн євро на рік. Проте особисті бонуси наставнику будуть підвищені.

Ще в "Марселі", після закінчення матчу з "Олімпіком", Ренат Ахметов повідомив, що має намір запропонувати Мірче Луческу продовжити роботу на посту тренера донеччан. "Він вже приніс величезну користь нашому клубу і ще принесе, - підкреслив тоді бос гірників. - Ми бачимо приклад інших команд, де тренерів часто змінюють, а результату немає. А зараз давайте подивимося в таблицю УЄФА: де був "Шахтар" до приходу Луческу і на якому місці ми зараз. Це дзеркало наших успіхів у Європі".

А наступного дня, повернувшись до Донецька, Луческу зустрівся з президентом гірників, і Ахметов, як і обіцяв, зробив найфартовішому тренеру в історії команди (три виграні чемпіонати країни, по дві перемоги в Кубку та Суперкубку України) пропозицію, від якої той не зміг відмовитися. Результатом переговорів стало підписання румуном нового дворічного контракту, який набув чинності 18 квітня цього року.

Як стало відомо, зарплатня румуна в "Шахтарі" - 3 млн євро на рік. Проте особисті бонуси наставнику - наприклад, у разі виходу з групового раунду ЛЧ у плей-офф, що досі жодного разу Мірче не вдалося - будуть підвищені.

При цьому Ахметов і Луческу залишили в силі домовленість: якщо в односторонньому порядку контракт розірве "Шахтар", румун не отримає компенсацію, так само як і Луческу не підлягає штрафним санкціям, якщо вирішить піти з команди.

segodnya.ua, football.ua

Зараз ви читаєте новину «Луческу відстояв свою зарплатню в €3 млн і випросив побільше бонусів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути