Ексклюзиви
пʼятниця, 17 квітня 2009 09:59

Луческу сказав, що "Олімпік" вартий більшого, а Геретс "звалив" все на невезіння

Автор: img.com.ua
  Мірча Луческу
Мірча Луческу

Тренер "Шахтаря" Мірча Луческу очікує потужної битви з київським "Динамо" в півфіналі Кубка УЄФА, після того, як  його підопічні з загальним рахунком 4:1 здолали "Олімпік". Колега румуна Ерік Геретс визнав, що його команда "Не заслуговувала виходу у півфінал", хоча і звинуватив в усьому невезіння.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу:

Ми пройшли далі. Ми пам"ятали про результат першої зустрічі (2:0) і добре захищали свою перевагу. Вважаю, ми заслужили місце у півфіналі, хоча "Олімпік" сьогодні повинен був досягати більш вдалого для себе результату. Я бачив, як сильно були засмучені марсельські футболісти, і я сподіваюся, що на вихідних вони виграють у "Лорьяна", тому що в них дуже хороша команда.

Тепер як мінімум три українські клуби ні в чому не поступаються французьким. Тричі перемігши в чемпіонаті України, "Шахтар" стає більш відомим в Європі. І я не здивований, що сьогодні ми досягли цього рівня. Втім, ми могли зробити це ще два роки тому.

Дербі з "Динамо" буде такою ж битвою, якою був би матч "Олімпік" - "Парі Сен-Жермен". Тим паче, що протягом найближчого місяця ми зустрінемося з киянами чотири рази.

Головний тренер "Олімпіка" Ерік Геретс:

Сьогодні ми з перших же секунд узялися за справу. Нам пощастило б і більше, якби м"яч після наших ударів йшов у ворота. На 30-ій хвилині суперник забив гол, не показавши нічого особливого, але ми згаяли усі гольові моменти. Просто не пощастило. Другий тайм почали добре, проте знову не змогли реалізувати свої моменти.

Але я ні в чому не звинувачую свою команду - вона створила багато можливостей для взяття воріт і завдала багато ударів. Цей матч говорить нам, що ми можемо грати у футбол "з душею". Шкода, цього виявилося замало...

Дуже шкода, тому що сьогодні ми не заслуговували на поразку. Після закінчення 55 хвилин мої футболісти почали втомлюватися, і у цей момент суперник узяв матч під контроль завдяки налагодженій грі у пас, почав створювати моменти.

Я сподівався, що у мене буде можливість знову приїхати до України. Не вийшло. Перед черговим матчем чемпіонату Франції нам треба ретельно оцінити нашу фізичну готовність.

uefa.com, terrikon.dn.ua, gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Луческу сказав, що "Олімпік" вартий більшого, а Геретс "звалив" все на невезіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути