вівторок, 10 листопада 2009 17:59

Луческу підшукав для "Зорі" нового тренера

Луческу підшукав для "Зорі" нового тренера

Очолити "Зорю" може румунський фахівець Іоан Андоне, повідомляє Click.ro. За даними джерела, президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов знаходиться в пошуку нового тренера для "Зорі", яка, як раніше писали в українській пресі, може перейти в його володіння.

Насамперед Ахметов звернувся до нинішнього наставника "Шахтаря" Мірчі Луческу з проханням порадити йому гідного кандидата на пост головного тренера луганського клубу. Луческу порадив Андоне, якого переманити в свої ряди в даний час намагається також бухарестське "Динамо".

Ахметов вже відправив на переговори з Андоне агента Аркадія Запорожану, який красиво розповів про "Зорю". Наступного тижня очікується прибуття 49-річного фахівця в Україну. Очікується, що сторони підпишуть контракт строком на 1,5 роки, а первинним завданням Андоне буде місце у вісімці найсильніших команд України.

"У мене є пропозиції від бухарестського "Динамо" і однієї української команди", - підтвердив Андоне румунській пресі. "Остаточне рішення я ухвалю в грудні. Спершу мені потрібно ознайомитися з планами команд, які зацікавлені в моїх послугах".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Луческу підшукав для "Зорі" нового тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути