пʼятниця, 29 січня 2021 17:00

Луческу на грані зриву - експерт

Луческу на грані зриву - експерт
Мірча Луческу підписав контракт із "Динамо" на два роки. Фото: ФК "Динамо"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу вимагатиме посилення команди під час зимового трансферного вікна.

"Динамо" потрібно посилювати окремі позиції, щоб боротися за чемпіонство із "Шахтарем" та вдало виступити в Лізі Європи, розповів у коментарі 1927.kiev.ua футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло.

"Моя думка - Луческу на межі зриву. У чемпіонській гонці ще нічого не ясно, належить велика боротьба до упору. Йому потрібно її витримати. Питання: чи зможе він з молодими гравцями цього складу її витримати? Відповідь очевидна: навряд чи. Чемпіонська гонка - принципова тема для Луческу. Не думаю, що молоді гравці в ній отримають багато ігрового часу.

Коли випадали гравці через коронавірус, деякі молоді футболісти використовували свій шанс. Наприклад, молодий Руслан Нещерет. Про нього заговорили. До нього є інтерес.

Чемпіонська гонка - принципова тема для Луческу. Не думаю, що молоді гравці в ній отримають багато ігрового часу

На 1-му зборі випали Тудор Белуце і Беньямін Вербич. Словенець може бути неготовим до початку чемпіонату. Якщо ще й у Віктора Циганкова буде нежить - взагалі труба. Усе згадають, чому віддали Георгія Цітаішвілі й залишилися без вінгера.

Луческу мене дивує. Він прийняв команду, якою вона є зараз, без посилення, практично. Він працює і ніде немає невдоволення тим, що команда не посилюється. Реноме Луческу - бути конкурентоздатною в єврокубках і з "Шахтарем". У менеджменту поки щось не виходить з посиленням. Думаю, що Луческу почне топтати й вимагати посилення. Можливо, він уже вимагає, але в пресі такої інформації немає. "Я працюю з футболістами, які в мене є. Усі питання до президента", - це він сказав, як професіонал", - сказав Заховайло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу не хотів тренувати "Динамо"

Мірча Луческу очолив "Динамо" влітку 2020 року. Команда йде на 1-му місці УПЛ та змогла вийти в 1/16 Ліги Європи, де зіграє з "Брюгге".

Зараз ви читаєте новину «Луческу на грані зриву - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути