понеділок, 11 червня 2007 09:03

Луческу може зовсім скоро залишити "Шахтар"

 

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу, 61 рік, після закінчення поєдинку передостаннього туру чемпіонату України по футболу з "Чорноморцем", який закінчився з рахунком 0:0, заявив про те, що його багато що не влаштовує в українському футболі, інформує www.gazeta.ru.

- Хотів би відзначити, що організація нашого чемпіонату залишає бажати кращого. Як може бути, що у "Арсеналу" віднімають три очки, але після того, як він грає з нами, ці бали повертаються. Скажіть, я маю рацію? Сподіваюся, в майбутньому нічого подібного не буде і ситуація зміниться до кращого, - сказав Луческу.

- Якщо в українському футболі все розвиватиметься так, як зараз, не знаю, чи є для мене сенс залишатися тут. Складається таке відчуття, що на Україні до 2012 року тільки одна команда буде чемпіоном, – додав наставник "Шахтаря".

До "Шахтаря" Мірча Луческу прийшов у сезоні 2004/05 років і двічі приводив команду до титулу переможця чемпіонату України. У нинішньому сезоні гірники стали срібними призерами національної першості і дійшли до фіналу Кубка України.



Зараз ви читаєте новину «Луческу може зовсім скоро залишити "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути