Ексклюзиви
неділя, 30 вересня 2007 11:30

Луческу: Лукареллі та Кастільо не виправдовують надій

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу заявив, що новачки гірників Кастільо і Лукареллі поки не виправдовують витрачених грошей. Обидва гравці не потрапили навіть в список запасних на суботній матч чемпіонату України проти запорізького "Металурга", в якому "Шахтар" отримав перемогу з рахунком 3:1, повідомляє championat.ru.

"Вони залишилися удома, сьогодні провели два тренування, займаючись за спеціальною програмою. Поки вони не піднялися на той рівень, який ми чекаємо. Ми заплатили за них дуже великі гроші, але поки тільки за те, що вони робили в своїх попередніх клубах. Свою зарплату вони повинні у нас заробити. Зараз вони діють більше індивідуально, а для нас важливо, щоб вони підкорялися командній дисципліні під час гри", - сказав Луческу.

Тренер прокоментував травму, отриману Жадсоном. "Відразу після гри я розмовляв з доктором - у Жадсона пошкодження, можливо, надрив зв"язки, і вибув він заздалегідь на три тижні. Це дуже серйозна втрата для нас, футболіст знаходиться в дуже хорошій формі", - заявив Луческу.

Зараз ви читаєте новину «Луческу: Лукареллі та Кастільо не виправдовують надій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути