четвер, 15 серпня 2013 10:59

Лозанна зареєструвала протест "Металіста"

Лозанна зареєструвала протест "Металіста"
Спортивний арбітражний суд сьогодні має визначити долю "Металіста" у Лізі чемпіонів ФОТО: sport.segodnya.ua

Суд Лозанни зареєстрував протест "Металіста" на рішення Апеляційної комісії УЄФА про дискваліфікацію клубу з єврокубків, повідомляє офіційний сайт організації.

"Металіст" подав прохання про призупинення рішення УЄФА по дискваліфікації і відновленні клубу в Лізі чемпіонів цього сезону. Суд розгляне цей протест після того, як отримає від представників УЄФА і грецького ПАОКа письмові пояснення з цього рішення.

Про рішення Суду має стати відомо сьогодні ввечері. Відзначимо, на сайті Суду зазначено, що рішення буде відомо "в п'ятницю, 15 серпня".

Тим часом німецький "Шальке", суперником якого мав би бути харківський "Металіст" на своєму офіційному сайті оголосив про те, що рішення про дискваліфікацію української команди з розіграшу єврокубків є остаточним.

"УЄФА остаточно виключив харківський клуб "Металіст", з яким "Шальке" мав грати у плей-офф, з усіх змагань сезону 2013/2014. Місце українців займе ПАОК з Салонік. Таким чином, "синьо-білі" зустрінуться у плей-офф з грецькою командою, яку тренує колишній наставник "кнаппенів" Хуб Стевенс", - стверджується в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті німецького клубу.

Зараз ви читаєте новину «Лозанна зареєструвала протест "Металіста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути